Зовнішня реклама: Інформаційні стенди

Понеділок 4 Листопада, 2013

Що таке інформаційний стенд?

Інформаційний стенд – це стенди,Які мають різну інформацію про підприємства та установи, їх послуги і товари. Інформаційні стенди розміщуються в офісах, торгових приміщеннях, громадських будівлях. Відрізняються вони від рекламних щитів  наявністю більш докладної інформації.

Перевагою інформаційних стендів є:

  • практичність;
  • інформативність;
  • доступна ціна;
  • універсальність.

Інформаційні стенди  бувають різних видів. Стенди  з постійною інформацією мають спрощену конструкцію. Більш складну конструкцію мають стенди із змінною інформацією  (оснащуються спеціальними кишенями або напрямними, можливо оформлення покриттям під магнітні кріплення). Стенди  можуть ділитися з урахуванням внутрішнього і зовнішнього використання. Вони можуть бути стаціонарні і виносні, з підсвічуванням і без нього. Стенди можуть поєднуватися з іншими видами рекламної продукції – наприклад, з покажчиками, вивісками . Останнім часом збільшується кількість замовлень вуличних інформаційних стендів з можливістю захисту від дощу. Такі конструкції замовляють органи місцевого самоврядування, ОСББ, кооперативи, великі виробничі підприємства.

Найбільш часто у Фарба замовляють куточки покупця і споживача, дошки всіляких оголошень, дошки з курсами валют для банків, стенди з зразками продукції . Підприємство може виготовити інформаційні стенди будь-яких розмірів, будь-якої кількості, з різними видами кишень для різних видів продукції, з рамкою і підлоговим тримачем, виносні стенди. До стендів зі змінною інформацією можлива підготовка спеціально оформлених рекламних буклетів або візиток, інформаційних листків.

Нанесення інформації на стенд здійснюється за допомогою самоклеющейся плівки, методом широкоформатного друку , за допомогою світлових елементів. Для виготовлення стенду використовується пластик, нержавіюча сталь, алюмінієвий профіль.

Фахівці Фарба підкажуть Вам, як правильно організувати і оформити інформаційний стенд, оскільки від правильного оформлення залежить ефективність роботи такої конструкції.

Стенд з карманами для інформації різного розміру, виготовлений для студії акторської майстерності. Матеріал пластик ПВХ з друком та ламінацією.